Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Trångsund & Huddinge

Med vår hjälp kommer bytet av din golvbrunn, takdusch eller toalettstol att gå enkelt. Av oss kan du få hjälp från start till mål. Vi hjälper dig gärna att hitta de produkter som håller högst kvalitet och passar bäst för dina förutsättningar. Vid byten i samband med våtrumsrenovering kan du överväga att anlita oss som totalentreprenör för projektet.

Kompletta installationer

Varför låta ett proffs ta hand om bytet av till exempel en golvbrunn? För att det, liksom många andra byten, i regel kräver större insatser än vad man kanske tror. Ett byte av en golvbrunn kräver bland annat att man bilar upp golvytan för att kunna montera det nya exemplaret. Det är därför ett mycket enklare alternativ att anlita en VVS-firma för att ta hand om detta.

Din expert på VVS-installationer i Stockholm Söderort

Vi tar hand om våtrumsrenoveringar och VVS-installationer i fastigheter i Trångsund med närområde. Vi kan hjälpa till vid installationer i till exempel Nacka, Farsta, Trångsund, Saltsjö-Boo eller Hägersten. Kundgrupperna vi arbetar för inkluderar bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatkunder.

Ring eller skriv till en duktig VVS-firma

Om du behöver hjälp med en VVS-installation kontaktar du oss via telefon eller genom att skriva. Berätta vad för typ av byte eller byten det gäller och vi återkopplar så snart som möjligt med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *